Rondom de paatsen

 

Het kan weerzinwekkend overkomen.

 

Het kan best zijn dat het zien van deze advertentie weerzinwekkend overkomt.
De aversie hiertegen kan best begrijpelijk zijn, alleen voor sommige mensen is het toch de enige wijze om het rijbewijs te kunnen halen.
Wij weten dat iedereen het liefst zijn rijbewijs haalt op de gebruikelijke manier, maar wat wanneer dat niet mogelijk is?.
Iemand veroordelen die heel ver gaat om haar/zijn doel te bereiken die anders, voor nu, onbereikbaar zal zijn, door wat voor omstandigheden ook, is wel heel kort door de bocht. De meeste van deze personen hebben zelf ook een bepaalde weerstand hiervoor maar zetten zich hier overheen om het doel wat ze voor ogen hebben te bereiken.
Het is dan ook makkelijk praten wanneer je zelf wel voldoende middelen beschikbaar hebt of de mogelijkheid een lening hiervoor af te sluiten.

Wij stellen dan ook voor,wanneer uw aversie hiertegen heeft, om voor de nu rijdende dames de verdere rijopleiding voor uw rekening te nemen zodat ook zij op een reguliere wijze hun verdere opleiding kunnen afmaken of beginnen. U kunt zich altijd hiervoor aanmelden zodat dit in ieder geval voor 1 vrouw geregeld kan worden.
De aanvraag om op deze wijze te gaan lessen is hoog, door een scala van schrijnende situaties.
Wanneer er dan nog meer personen zich aanmelden, om financieel in te staan, dan kunnen we die inzetten voor de al rijdende vrouwen, en voor de aanmeldingen waarvoor gewoonweg nog onvoldoende gekwalificeerde instructeurs aanwezig zijn. Want duidelijk is wel dat dit meer en meer een, ongebruikelijke, gebruikte methode aan het worden is.

Nogmaals u kunt er dus wat aan doen om dat weerzinwekkend gevoel hierover weg te nemen, en anders zou ik zeggen, "(ver)oordeel anderen niet zo snel".