Rondom de paatsen

 

Wanneer het halen van het rijbewijs financieel niet haalbaar is in de aankomende tijd, maar wachten b.v. op voldoende financiële middelen niet langer mogelijk is, is er ook een andere mogelijkheid die, eigenlijk helaas, sterk in opmars is, n.l. betalen in natura.
De meeste aanbiedingen die hiervoor geboden worden, op diverse sites, zijn echter niet betrouwbaar, wanneer het gaat om "bevoegd" lesgeven. Ze zijn misleidend, niet transparant, en uiteindelijk zit je dan met vervelende gevolgen.
Wij geven wat dit betreft duidelijkheid, doordat we controleren of de betreffende instructeurs, die voor ons rijden, een geldige bevoegdheidspas hebben en een goed slagingspercentage. En of de persoon ook integer is.
Dit aanbod geld voor zowel vrouwen in alle aangegeven plaatsen en voor mannen vooralsnog alleen in de randstad, en mogelijk in de nabije toekomst ook elders.

Voor vrouwen/mannen die erg onzeker zijn tijdens het rijden, en- of weten van zichzelf dat ze moeite hebben met het aanleren van complexe vaardigheden, b.v. het schakelen en gelijktijdig overzicht houden op het verkeersbeeld waarin hij/zij zich bevinden en verkeersinzicht hierdoor moeilijker ontwikkeld, kan de rijopleiding veel langer laten duren, om op examenniveau te komen, en mogelijk daardoor onbetaalbaar worden. Deze formule zou daar, wanneer gewenst, een oplossing kunnen bieden.

Het kan ook zijn dat je weet van jezelf veel lessen nodig te hebben om op examenniveau te komen vanwege: zenuwen en- of faalangst; van jezelf al trager leren; met fobisch te kampen hebben; of die mede hierdoor al eerder verschillende malen zijn gezakt, maar het rijbewijs toch willen hebben, ook voor hun opent deze mogelijkheid perspectief.
Voor ieders veiligheid en duidelijkheid zullen er goede afspraken gemaakt worden met de betreffende instructeur die ook vastgelegd zullen worden in een overeenkomst die ondertekend word door ons, de instructeur en door de leerling. Wanneer de overeenkomst is getekend en alle partijen houden zich hieraan, dan kan de leerling er zeker van zijn dat deze zijn rijbewijs zal gaan halen.
Mocht je vragen hebben dan kun Je altijd reageren. Alles wat gezegd en besproken word blijft tussen ons en je kunt verzekerd zijn dat we hier zeer discreet mee omgaan.
MvG.  P.v.S.

P.S. Voor homo mannen geld helaas een algehele stop. de homo instructeurs zitten overladen met leerlingen en ook de wachtlijsten zijn te vol. Op het moment dat er meer instructeurs zich aanmelden of dat er weer zicht op ruimte is zal dit op deze site aangegeven gaan worden.